Veel animo voor hybride warmtepomp

Al 457 woningeigenaren uit Geertruidenberg hebben zich aangemeld voor de collectieve inkoop warmtepompen. Ook het webinar hierover werd door honderden mensen gevolgd. Je kunt het nu nog terugkijken en je aanmelden voor de actie.

 

Webinar hybride warmtepomp

Met een hybride warmtepomp kan je flink op gasverbruik en energiekosten. De hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel en zorgt voor 50 tot 80% van de verwarming van de woning. De cv-ketel verwarmt het tapwater en springt soms bij, bijvoorbeeld als het buiten vriest. In een webinar speciaal voor de inwoners van de gemeente Geertruidenberg kregen inwoners uitleg over mogelijkheden en kosten. Dit webinar kun je terugkijken.

Twee mannen die een warmtepomp installeren

Gezamelijke inkoop

De gezamenlijk inkoopactie voor hybride warmtepompen is opgezet door Regionaal Energieloket. Onafhankelijke, technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs gevraagd een aanbod in te dienen. Deze zijn beoordeeld op onder andere prijs, kwaliteit, garanties en ervaring. Hierna is de beste partij gekozen om de actie uit te voeren.

 

Je kunt je nog inschrijven tot 13 april 2022.

Bekijk de webinar

Heeft u de informatiebijeenkomst gemist? U kunt de opname hier terugkijken.