Advies- en inkoopactie voor hybride warmtepompen
De gemeente Geertruidenberg organiseert samen met Regionaal Energieloket een advies- en inkoopactie voor hybride warmtepompen. Hiermee ontvangt u gratis ondersteuning om te onderzoeken of een hybride warmtepomp bij uw woning en situatie past.

Warmtepompactie

Steeds meer inwoners zijn geïnteresseerd in een hybride warmtepomp. Logisch, want dit is goed voor het milieu en het scheelt energiekosten. De hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. De hybride warmtepomp is niet voor iedere woning geschikt. Wij organiseren samen met Regionaal Energieloket een advies- en inkoopactie voor hybride warmtepompen. Hiermee ontvangt u gratis ondersteuning om te onderzoeken of een hybride warmtepomp bij uw woning en situatie past. Woningeigenaren ontvangen deze week een brief met meer informatie.

Online informatiebijeenkomst 15 november

Heeft u al eens een hybride warmtepomp overwogen? Op 15 november om 19.30 uur vindt er een digitale bewonersavond plaats. Hier kunt u al uw vragen stellen aan de gemeente, Regionaal Energieloket en de installateur. Zo krijgt u antwoord op vragen als: wat zijn de voor- en nadelen? Wat kost de hybride warmtepomp en wat kunt u ermee besparen? Welke subsidies zijn er? We vertellen ook meer over de inkoopactie.

Inschrijven voor de warmtepompactie

Wilt u deelnemen aan de informatieavond? Ga hiervoor naar Regionaalenergieloket.nl/acties en vul uw postcode in. Vervolgens klikt u op ‘Hybride warmtepompactie Geertruidenberg’ en ‘Aanmelden informatieavond’. U ontvangt dan een e-mail.