Online webinar op 11 oktober Isolatie- en glasactie gemeente Geertruidenberg
Steeds meer bedrijven bieden oplossingen voor woningisolatie. Maar welke keuze maak je als woningeigenaar? De gemeente wil helpen. Daarom starten we op 11 oktober een isolatie- en glasactie voor inwoners. Met deze actie willen we het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken en energiebesparing stimuleren. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners isolatie aanschaffen tegen een scherpe prijs.
Man met wol isolatie

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende aanbiedingen van installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de keuze gemaakt voor de beste aanbieder.

Online informatiebijeenkomst op woensdag 11 oktober 19:30 uur

Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen we meer over  de isolatieactie. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Je kunt je via onderstaande link aanmelden:

Inschrijven voor de isolatie- en glasactie

Na de informatieavond is het mogelijk je vrijblijvend in te schrijven en mee te doen. Dit kan t/m 8 november. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging  voor het inplannen van een digitale woningopname met de installateur. De installateur geeft advies en kort na de woningopname ontvang je een persoonlijke offerte. Pas na akkoord op de offerte doe je mee aan de actie.

Over het Regionaal Energieloket
Als energieloket van gemeente Geertruidenberg helpt Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Geertruidenberg.