Groen voor Grijs dag
Op zaterdag 7 oktober is het tijd voor de Groen voor grijs dag in de gemeente Geertruidenberg. Deze dag boordevol activiteiten bij de Praxis in Raamsdonksveer is van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het is een samenwerking tussen Praxis, Natuurfederatie en de gemeente Geertruidenberg. U bent van harte welkom!

Tegels eruit en groen erin

Veel tuinen zijn met steen verhard. Daar willen we graag verandering in brengen. Want een groene tuin helpt om wateroverlast te voorkomen. Ook biedt een groene tuin verkoeling en vogels en insecten zijn blij met meer groen. Daarom: tegels eruit en groen erin. Op deze dag kunt u gratis tegels inleveren (max. 3 m²) en daarvoor in de plaats krijgt u gratis groen terug (op is op).

Regenton met korting

Hemelwater zelf opvangen en gebruiken voor plantjes? Met een regenton lukt dat perfect. Op de Groen voor grijs dag kunt u voor slechts €20,- een regenton ophalen (op is op).

Kleuren voor een bijenhotel

Kinderen hebben een kleurplaat ontvangen via hun eigen basisschool. Mooi ingekleurd? Lever deze dan in tijdens de Groen voor grijs dag en ontvang bij de stand van Natuurfederatie gratis een bijenhotel voor in de tuin. Zit uw kind hier niet op school? Haal de kleurplaat dan bij het gemeentehuis op.

En nog veel meer…

Kom naar de Groen voor grijs dag voor tips over groene tuinen en groene daken en nog veel meer onderwerpen, die te maken hebben met duurzaamheid en subsidies daarvoor.