Scherpe prijs voor zonnepanelen in gemeente Geertruidenberg
Wil je ook de energierekening verlagen? Plaats dan zonnepanelen. Het levert je ieder jaar opnieuw honderden euro’s voordeel op. En door de hoge energieprijzen verdien je de investering nu vaak al in minder dan vijf jaar terug. Doe daarom mee aan de zonnepanelenactie.
Man die zonnepanelen installeert

Steeds meer mensen wekken hun eigen elektriciteit op met zonnepanelen. En dat is goed nieuws voor zowel het milieu (geen CO2-uitstoot) en je eigen portemonnee. Om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken om zonnepanelen aan te schaffen, organiseert de gemeente Geertruidenberg samen met het Regionaal Energieloket Geertruidenberg een inkoopactie voor zonnepanelen. Dit zijn de voordelen:

  • Je wekt je eigen elektriciteit op. Dat levert je een flinke kostenbesparing op.
  • Je krijgt een scherpe prijs, omdat we het samen doen in een klein gebied. Installatiebedrijven kunnen daardoor sneller werken.
  • Elke woning is anders. Zonnepanelen installeren is maatwerk. Je krijgt dus een eigen offerte. Pas als je daarmee akkoord bent, worden de zonnepanelen geleg

Een persoonlijk aanbod aanvragen?

Op 26 april van 19.30 tot 20.30 uur is er een online informatiebijeenkomst over deze inkoopacties. Je kunt je hiervoor aanmelden via het Regionaal Energieloket. Wil je direct een persoonlijk aanbod ontvangen? Ook dat kan via deze website.